2012 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Dr. Tarık Açıkalın görevi Yrd.Doç.Dr. Hakan Kaptanoğulları`na devretti.

Bu yıl 20. Kuruluş yılını kutlayan Kurumsal Özel Diyaliz Merkezleri Derneği (DİADER)`de 2012 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Dr. Tarık Açıkalın görevi Yrd.Doç.Dr. Hakan Kaptanoğulları`na devretti.

6 dönemdir Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan MEDİKARE Grubu Yön. Kur. Başkanı Dr. Kaptanoğulları görev devir tesliminde yaptığı konuşmada Diyaliz Sektörünün lokomotif Sivil Toplum Kuruluşu olarak 20 yıldır başarılı faaliyetleri ile sektöre katkıda bulunan DİADER`in Yön. Kur. Başkanlığına kendisini layık gören Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti ve yüklendiğim sorumluluğun farkındayım ve son yıllarda varlığını sürdürme sorunu yaşamakta olan Diyaliz Sektörüne DİADER`in katkılarını daha da artırmak için var gücümle çalışacağımın bilinmesini isterim dedi.

Başkanlığı döneminde BÖHAK`a her türlü desteği veren Dr. Açıkalın`a teşekkür eder, Dr. Kaptanoğulları`na yeni görevinde başarılar dileriz.



626 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın